Se eksempler på

Special opgaver

Terrassedrop

En drop markiser giver mange mulighed for at lukke en overdækket terrasser af med lodrette markiser. Systemet er fra BATGroup og typen hedder Pratika. Der er rigtig mange muligheder for valg af dug og farver, samt glasklar vindues stykker.

Parasoller

Vi forhandler parasoller til alle formål og importere selv direkte fra producenten. Vi leverer og monterer parasoller – både fritstående og faststøbte. Med vores systue tilbyder vi 100% special syede parasolduge med logotryk eller lign. på.

Baldakiner

Vi importere, levere og montere baldakiner. Udover at pynte på din facade er en baldakin med til at afskærme mod regn ved hoveddør og facadevinduer. Vi har en stor systue og levere speciallavede baldakiner med logotryk.

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

Stor erfaring

Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på et få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

Officel BAT-group partner

Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

Skræddersyet løsning

Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler markiserne på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarende montører til montage i hele Danmark

Åbningstider

 • Mandag
  07:00 - 15:30
 • Tirsdag
  07:00 - 15:30
 • Onsdag
  07:00 - 15:30
 • Torsdag
  07:00 - 15:30
 • Fredag
  07:00 - 15:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket
© Copyright - Udeliv-markiser.dk