Lad os hjælpe dig
med din markise opgave

Skal du have markise?

Se hvilke produkter vi tilbyder til din opgave.

Erhverv

Vi er eksperter i marksier til aller erhvervsformål lige fra caféer, restauranter, butikker til golfklubber. Tag os med på råd når du skal have sat ny markise op til din forretning.

Privat

Har du en drøm om at opgradere din terrasse, gård, udestue eller altan? Så er en markise måske løsningen. Vi har stor ekspertise med markise løsninger til alle formål.

Spacialopgaver

Er du i tvivl om din markise drøm kan lade sig gøre? Bare rolig hos Udeliv Markiser er ingen opgave for stor. Vi har stor erfaring med specialopgaver både til private og erhverv.

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

Stor erfaring

Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på et få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

Officel BAT-group partner

Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

Skræddersyet løsning

Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler markiserne på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarende montører til montage i hele Danmark

Vi udføre arbejder for erhverv og privat

Se vores referencer

 

Åbningstider

 • Mandag
  07:00 - 15:30
 • Tirsdag
  07:00 - 15:30
 • Onsdag
  07:00 - 15:30
 • Torsdag
  07:00 - 15:30
 • Fredag
  07:00 - 15:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket
© Copyright - Udeliv-markiser.dk