Se vores udvalgte

Privat produkter

Terrassemarkiser

Vores terrassemarkisser er alle velegnet til overdækning af terrasser o.lign. Disse typer er specialt velegnet til at sidde under tagudhæng o.lign. men kan også monteres frit på fx. gavl, så skal markisen blot overdækkes med et alu-tag, for at beskytte markisedugen.

Udestuemarkiser

Udestue markiser henvender sig specialt til personer der nyder at opholde sig ude, så mange uger om året som muligt. Markisen er meget vind stabil så man kan sidde ude godt beskytte i læ mod vind og vejr det meste af året.

altanmarkiser hos udeliv markiser

Altanmarkiser

Altanmarkiser kommer i mange forskellige typer. Den mest brugte og velkendte altanmarkise er faldarmsmarkisen. Vi har flere mærker, der leverer altanmarkiser, men alle kan de sørge for det samme; at skærme af for solen og yde læ for regn og vind.

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

Stor erfaring

Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på et få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

Officel BAT-group partner

Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

Skræddersyet løsning

Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler markiserne på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarende montører til montage i hele Danmark

Åbningstider

 • Mandag
  07:00 - 15:30
 • Tirsdag
  07:00 - 15:30
 • Onsdag
  07:00 - 15:30
 • Torsdag
  07:00 - 15:30
 • Fredag
  07:00 - 15:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket
© Copyright - Udeliv-markiser.dk