Altanmarkiser

Flotte og funktionelle altanmarkiser

Altanmarkiser

Altanmarkiser til dit hjem

Altanmarkiser kommer i mange forskellige typer. Den mest brugte og velkendte altanmarkise er faldarmsmarkisen. Vi har flere mærker, der leverer altanmarkiser, men alle kan de sørge for det samme; at afskærme solen og yde læ for regn og vind.

Beskyttelse med en altanmarkiser

Med en altanmarkise kan du blive siddende på altanen ud i de lange lyse nætter på trods af regn eller nyde frokosten på altanen midt i juli måned uden at blive generet af det skarpe sollys. Selv det lave sollys sidst på dagen kan blive skærmet af med en altanmarkise.

Når solen står direkte ind i ad vinduerne og bader både møbler, tæpper, inventar og vægge i lys, kan disse falme i farverne. Med en markise til altanen er du også beskyttet mod dette problem.

Vi har et bredt udvalg af altanmarkiser
Hos Udeliv-Markiser finder du altanmarkiser i forskellige farver og størrelser.

Få et uforpligtende tilbud

Markiser til altanen med fuld automatik

Altanmarkiser fås i mange størrelser og farver, så du kan få lige præcis den markise, der matcher din altan. Derudover kan man vælge altanmarkiser med enten bændel, drejestang eller motor alt efter, hvilket behov man har. Vi kan også hjælpe dig, hvis du leder efter en markise til terrassen eller en parasol til haven eller gården.

Vi kan også levere altanmarkiser med monteret sol- og vindautomatik, så du altid kan være sikret en afskærmning uden selv at røre en finger.

Kontakt os på telefon 32 95 15 20, hvis du vil vide mere om altanmarkiser. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vi udfører arbejde for erhverv og privat

Eksempler på altanmarkiser

Vores anmeldelser

Top produkt og top betjening.

Top produkt og top betjening og rådgivning.
De ved hvad de taler om og sørger for at man får et produkt der passer til ens behov.
Det er tydeligt at deres medarbejdere har været i gamet i mange år. Opsætningen kørte på skinner og alle aftaler blev overholdt.

– Niki

Har i dag fået lavet min markise og…

Har i dag fået lavet min markise og sikket et arbejde søde og venlige medarbejder som ved hvad de har med at gøre.
Simpelthen 1000% profesionelle
Tak for god service og vil vil varmt anbefale jer
Hilsen en kunde i Schoutgården

– Peter

Super firma

Har fået lavet en lodret afdækning med motor. Har haft en i 22 år, med den kunne ikke mere.
Bestilte den ved Thomas som gav en meget fin vejledning. Det eneste problem var fjernbetjeningen til elmotoren var af en ny type som de ikke kendte.
Så. Fik jeg et nummer på Elero hvor der var en meget flink/kompetent mand (Per) som hjalp.
Det har været en fornøjelse at handle igen ved dette firma der har nogle meget fine produkter.

– Poul

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

  • Stor erfaring

    Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på at få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

  • Officiel BAT-group partner

    Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

  • Skræddersyet løsning

    Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler vores markiser på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarne montører til montage i hele Danmark.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud du ikke kan modstå

Skal du bruge et tilbud, høre mere om priser og muligheder eller har du nogle spørgsmål – tøv ikke med at kontakte os her og vi vil sørge for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.