Altanmarkiser

Altanmarkiser kommer i mange forskellige typer. Den mest brugte og velkendte altanmarkise er faldarmsmarkisen. Vi har flere mærker, der leverer altanmarkiser, men alle kan de sørge for det samme; at afskærme solen og yde læ for regn og vind.

BESKYTTELSE MED EN ALTANMARKISER

Med en altanmarkise kan du blive siddende på altanen ud i de lange lyse nætter på trods af regn eller nyde frokosten på altanen midt i juli måned uden at blive generet af det skarpe sollys. Selv det lave sollys sidst på dagen kan blive skærmet af med en altanmarkise.

Når solen står direkte ind i ad vinduerne og bader både møbler, tæpper, inventar og vægge i lys, kan disse falme i farverne. Med en markise til altanen er du også beskyttet mod dette problem.

MARKISER TIL ALTANEN MED FULD AUTOMATIK

Altanmarkiser fås i mange størrelser og farver, så du kan få lige præcis den markise, der matcher din altan. Derudover kan man vælge altanmarkiser med enten bændel, drejestang eller motor alt efter, hvilket behov man har.

Vi kan også levere altanmarkiser med monteret sol- og vindautomatik, så du altid kan være sikret en afskærmning uden selv at røre en finger.

Kontakt os på telefon 32 95 15 20, hvis du vil vide mere om altanmarkiser. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vi udføre arbejder for erhverv og privat

Eksempler på altanmarkiser

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

Stor erfaring

Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på et få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

Officel BAT-group partner

Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

Skræddersyet løsning

Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler markiserne på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarende montører til montage i hele Danmark

Åbningstider

 • Mandag
  07:00 - 15:30
 • Tirsdag
  07:00 - 15:30
 • Onsdag
  07:00 - 15:30
 • Torsdag
  07:00 - 15:30
 • Fredag
  07:00 - 15:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket
© Copyright - Udeliv-markiser.dk