Kassettemarkiser

Professionelt team af montører

Kassettemarkiser

Kassettemarkiser i alle størrelser

På denne side kan du se vores udvalg af knækarms markiser. De er alle velegnet til overdækning af terrasser o.lign. Disse typer er specialt velegnet til at sidde under tagudhæng o.lign. men kan også monteres frit på fx. gavl mur, så skal markisen overdækkes med et Alu-Tag, for at beskytte markisedugen.

Base Lite

En mini kassettemarkise til mindre overdækninger fx. altaner, vindues partier mm.

Armony Plus

En meget robust markise til alle former for overdækning af terrasser m.m. En super lækkert design med mange gode detaljer.

Base Plus

En god all-round Terrasse kassettemarkise, flot design god til små og mellem store terrasser. Leveres standard med håndsving, men kan også monteres med motor og vippekontakt eller fjernbetjening.

Zenith

Top model fra Batgroup. En virkelig solid og lækker markise til alle former for overdækning. Er opbygget med et bærrerør så den kan modstå stor vindpress, kan også sammenbygges til større terrasser.

Få et uforpligtende tilbud

Vi udfører arbejde for erhverv og privat

Se eksempler på kassettemarkiser

Vores anmeldelser

Top produkt og top betjening.

Top produkt og top betjening og rådgivning.
De ved hvad de taler om og sørger for at man får et produkt der passer til ens behov.
Det er tydeligt at deres medarbejdere har været i gamet i mange år. Opsætningen kørte på skinner og alle aftaler blev overholdt.

– Niki

Har i dag fået lavet min markise og…

Har i dag fået lavet min markise og sikket et arbejde søde og venlige medarbejder som ved hvad de har med at gøre.
Simpelthen 1000% profesionelle
Tak for god service og vil vil varmt anbefale jer
Hilsen en kunde i Schoutgården

– Peter

Super firma

Har fået lavet en lodret afdækning med motor. Har haft en i 22 år, med den kunne ikke mere.
Bestilte den ved Thomas som gav en meget fin vejledning. Det eneste problem var fjernbetjeningen til elmotoren var af en ny type som de ikke kendte.
Så. Fik jeg et nummer på Elero hvor der var en meget flink/kompetent mand (Per) som hjalp.
Det har været en fornøjelse at handle igen ved dette firma der har nogle meget fine produkter.

– Poul

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

  • Stor erfaring

    Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på at få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

  • Officiel BAT-group partner

    Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

  • Skræddersyet løsning

    Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler vores markiser på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarne montører til montage i hele Danmark.

Kontakt os

Eller få et uforpligtende tilbud

Skal du bruge et tilbud, høre mere om priser og muligheder eller har du nogle spørgsmål – tøv ikke med at kontakte os her og vi vil sørge for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.