Kassettemarkiser i alle størrelser

På denne side kan du se vores udvalg af knækarms markiser. De er alle velegnet til overdækning af terrasser o.lign. Disse typer er specialt velegnet til at sidde under tagudhæng o.lign. men kan også monteres frit på fx. gavl mur, så skal markisen overdækkes med et Alu-Tag, for at beskytte markisedugen.

Base Lite

En mini kassettemarkise til mindre overdækninger fx. altaner, vindues partier mm.

Armony Plus

En meget robust markise til alle former for overdækning af terrasser m.m. En super lækkert design med mange gode detaljer.

Base Plus

En god all-round Terrasse kassettemarkise, flot design god til små og mellem store terrasser. Leveres standard med håndsving, men kan også monteres med motor og vippekontakt eller fjernbetjening.

Zenith

Top model fra Batgroup. En virkelig solid og lækker markise til alle former for overdækning. Er opbygget med et bærrerør så den kan modstå stor vindpress, kan også sammenbygges til større terrasser.

Vi udføre arbejder for erhverv og privat

Se eksempler på kassettemarkiser

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

Stor erfaring

Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på et få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

Officel BAT-group partner

Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

Skræddersyet løsning

Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler markiserne på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarende montører til montage i hele Danmark

© Copyright - Udeliv-markiser.dk