Facade og Café markiser

På denne side kan du se hvilke markiser, vi anbefaler til overdækning af udeservering, hos Caféer, Restauranter, Hoteler, Kroer mm. Til alle markise typer kan man frit vælge mellem hurdredevis af farver og mønstre på markisedug.
Desuden kan du frit vælge om markisen skal være manuelt betjent eller med motor og vippekontekt eller fjernbetjening, samt sol&vind timer-styring.

BAT-Group: Palladio 2030

Palladio 2030, en virkelig flot og designet semi kassette markise velegnet til professionelt brug med meget vind, meget robust markise type. Leveres standard med håndsving men kan også leveres med motor og vippekontekt eller fjernbetjening.

BAT-Group: Giant

Giant, en klassisk knækarmsmarkise i flot design. Standard profiler op til 7,0 m. i en ekstra kraftig bære rør og knækarme, (op til 4,60 m. udfald) kan også sammenbygges til større opgaver fx. til caférer, restauranter o.lign , kun til motor brug.

BAT-Group: Palladio 2060

Palladio 2060 , en klassisk cylinder markise , der kombinere design og funktionalitet. Markisedugen sidder i cylinderen godt beskyttet mod vind og vejr , så den ikke bliver udnødigt smussig. Knæk armene er monteret på det smarte patenteret tipping system.

BAT-Group: Palladio 2020

Palladio 2020, en solid knæk arms markise i et tid løst design med alle profiler i alu. Kan leveres med alu tag, samt med håndsving eller motor og vippekontakt eller fjernbetjening.

BAT-Group: Zenith

Zenith, en helt ny kassettemarkise til alle opgaver. Er special velegnet til større overdækninger af udeserverings områder, da den har ekstra solide kassette profiler og knækarme. Flot nyt design. standard profiler op til 7,0 m. kan også sammenbygges til større opgaver.

BAT-Group: Victory

Victory, en super solid knækarme markise til større overdækninger.Op til 5,10 m. udfald på knæk armene. Dobbel kæder i knækkarme og dobbelt bærerør til mur montage. special velegnet til udeserveringsområder mm.

Vi udføre arbejder for erhverv og privat

Se eksempler på Facade og Café markiser

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

Stor erfaring

Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på et få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

Officel BAT-group partner

Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

Skræddersyet løsning

Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler markiserne på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarende montører til montage i hele Danmark

© Copyright - Udeliv-markiser.dk