Facade og Café markiser

Bred vifte af muligheder

Facade og Café markiser

Facade og Café markiser

På denne side kan du se hvilke markiser, vi anbefaler til overdækning af udeservering, hos Caféer, Restauranter, Hoteler, Kroer mm. Til alle markise typer kan man frit vælge mellem hurdredevis af farver og mønstre på markisedug.
Desuden kan du frit vælge om markisen skal være manuelt betjent eller med motor og vippekontekt eller fjernbetjening, samt sol&vind timer-styring.

BAT -Group:
Palladio 2040

Palladio 2030, en virkelig flot og designet semi kassette markise velegnet til professionelt brug med meget vind, meget robust markise type. Leveres standard med håndsving men kan også leveres med motor og vippekontekt eller fjernbetjening.

BAT-Group:
Giant

Giant, en klassisk knækarmsmarkise i flot design. Standard profiler op til 7,0 m. i en ekstra kraftig bære rør og knækarme, (op til 4,60 m. udfald) kan også sammenbygges til større opgaver fx. til caférer, restauranter o.lign , kun til motor brug.

BAT-Group:
Palladio 2060

Palladio 2060 , en klassisk cylinder markise , der kombinere design og funktionalitet. Markisedugen sidder i cylinderen godt beskyttet mod vind og vejr , så den ikke bliver udnødigt smussig. Knæk armene er monteret på det smarte patenteret tipping system.

BAT-Group:
Palladio 2020

Palladio 2020, en solid knæk arms markise i et tid løst design med alle profiler i alu. Kan leveres med alu tag, samt med håndsving eller motor og vippekontakt eller fjernbetjening.

BAT-Group:
Zenith

Zenith, en helt ny kassettemarkise til alle opgaver. Er special velegnet til større overdækninger af udeserverings områder, da den har ekstra solide kassette profiler og knækarme. Flot nyt design. standard profiler op til 7,0 m. kan også sammenbygges til større opgaver.

BAT-Group:
Victory

Victory, en super solid knækarme markise til større overdækninger.Op til 5,10 m. udfald på knæk armene. Dobbel kæder i knækkarme og dobbelt bærerør til mur montage. special velegnet til udeserveringsområder mm.

Få et uforpligtende tilbud

Vi udfører arbejde for erhverv og privat

Se eksempler på Facade og Café markiser

Vores anmeldelser

Top produkt og top betjening.

Top produkt og top betjening og rådgivning.
De ved hvad de taler om og sørger for at man får et produkt der passer til ens behov.
Det er tydeligt at deres medarbejdere har været i gamet i mange år. Opsætningen kørte på skinner og alle aftaler blev overholdt.

– Niki

Har i dag fået lavet min markise og…

Har i dag fået lavet min markise og sikket et arbejde søde og venlige medarbejder som ved hvad de har med at gøre.
Simpelthen 1000% profesionelle
Tak for god service og vil vil varmt anbefale jer
Hilsen en kunde i Schoutgården

– Peter

Super firma

Har fået lavet en lodret afdækning med motor. Har haft en i 22 år, med den kunne ikke mere.
Bestilte den ved Thomas som gav en meget fin vejledning. Det eneste problem var fjernbetjeningen til elmotoren var af en ny type som de ikke kendte.
Så. Fik jeg et nummer på Elero hvor der var en meget flink/kompetent mand (Per) som hjalp.
Det har været en fornøjelse at handle igen ved dette firma der har nogle meget fine produkter.

– Poul

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

  • Stor erfaring

    Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på at få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

  • Officiel BAT-group partner

    Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

  • Skræddersyet løsning

    Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler vores markiser på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarne montører til montage i hele Danmark.

Kontakt os

Eller få et uforpligtende tilbud

Skal du bruge et tilbud, høre mere om priser og muligheder eller har du nogle spørgsmål – tøv ikke med at kontakte os her og vi vil sørge for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.