Motor og styringer

På denne side finder du alt om markisemotor, fjernbetjeninger, Sol og Vind styringer.

Motorer

Vi forhandler Markise motore fra Elero Danmark, motore til alle markise typer.

Sol og vindstyrring

Sol / Vind styring, med ledning eller med solceller så man undgår ledninger. Solcelle løsningen anbefales dog kun til løsninger hvor solen skinner meget, og man ikke har behov for at stole 100% på vindmøllen. Ellers anbefaler vi at montere typen med strømførende ledning.

Fjernbetjening

Eleros sortiment af trådløse fjernbetjening er rimeligt omfattende, så her viser vi kun et lille udpluk. De findes i fra 1 kanals helt op til 10 kanalers. Også med muligher for programering via indbygget ur styring.

Styrring

Elero styringer til større systemer, typisk til styring af vindues markiser i kontor miljøer eller til større butiks facade markise systemer.

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

Stor erfaring

Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på et få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

Officel BAT-group partner

Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

Skræddersyet løsning

Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler markiserne på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarende montører til montage i hele Danmark

© Copyright - Udeliv-markiser.dk