Markise med motor og styring

Få en markise med motor & styring

Markise med motor og styring

Få en flot markise med motor og styring

På denne side finder du alt om markisemotorer, fjernbetjeninger samt sol- og vindstyringer.

En praktisk markise med motor

Vi forhandler markisemotorer fra Elero Danmark. Motorer til alle markisetyper.

Ved at vælge en markise med motor vælger du selv, om der skal være skygge eller sol i området, markisen dækker. Ved blot et enkelt tryk på en knap kan markisen køres ud, når du har behov for at køles ned i skyggen. Og omvendt, kan den ved blot et enkelt knap køres ind igen, så du får al den sol, du ønsker. Det er således en oplagt løsning, når du ønsker en smart og praktisk markise.

Sol- og vindstyring med ledning eller solceller, så man undgår ledninger. Solcelleløsningen anbefales dog kun til løsninger, hvor solen skinner meget, og man ikke har behov for at stole 100% på vindmøllen. Ellers anbefaler vi at montere typen med strømførende ledning.

Eleros sortiment af trådløse fjernbetjening er rimeligt omfattende, så her viser vi kun et lille udpluk. De findes i fra 1 kanals helt op til 10 kanalers. Også med mulighed for programmering via indbygget urstyring.

Elero styringer til større systemer, typisk til styring af vinduesmarkiser i kontormiljøer eller til større butiksfacader med markisesystemer.

Få et uforpligtende tilbud

Vores anmeldelser

Top produkt og top betjening.

Top produkt og top betjening og rådgivning.
De ved hvad de taler om og sørger for at man får et produkt der passer til ens behov.
Det er tydeligt at deres medarbejdere har været i gamet i mange år. Opsætningen kørte på skinner og alle aftaler blev overholdt.

– Niki

Har i dag fået lavet min markise og…

Har i dag fået lavet min markise og sikket et arbejde søde og venlige medarbejder som ved hvad de har med at gøre.
Simpelthen 1000% profesionelle
Tak for god service og vil vil varmt anbefale jer
Hilsen en kunde i Schoutgården

– Peter

Super firma

Har fået lavet en lodret afdækning med motor. Har haft en i 22 år, med den kunne ikke mere.
Bestilte den ved Thomas som gav en meget fin vejledning. Det eneste problem var fjernbetjeningen til elmotoren var af en ny type som de ikke kendte.
Så. Fik jeg et nummer på Elero hvor der var en meget flink/kompetent mand (Per) som hjalp.
Det har været en fornøjelse at handle igen ved dette firma der har nogle meget fine produkter.

– Poul

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

  • Stor erfaring

    Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på at få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

  • Officiel BAT-group partner

    Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

  • Skræddersyet løsning

    Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler vores markiser på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarne montører til montage i hele Danmark.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud du ikke kan modstå

Skal du bruge et tilbud på en markise med motor, høre mere om priser og muligheder, eller har du nogle spørgsmål – så tøv ikke med at kontakte os her, og vi vil sørge for at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi tilbyder også almindelige markiser, café parasoller, altanmarkiser samt terrassemarkiser.