Screen markiser

Vi står for montering & levering

Terrassemarkiser

Screen markiser

Vores screen program består af model Droppy som kan sammensættes i 4 varianter.

Droppy screen markisen kan sammensættes med både side styr i alu. skinner eller rustfri ø10 mm. Alt efter montage muligheder. De kan også sammenbygges til dobbeltmoduler til større vinduespartier.

Vi leverer og monterer Screen markiser til både private kunder og erhvervskunder. Med en Screen markise får du en form for et udvendigt motoriseret rullegardin.

I modsætning til en markise, der ruller vandret ud, ruller en Screen markise lodret ned. På den måde kan du få en 100 procent afskærmning for solen, hvis det ønskes.

Forskellig screen markiser:

 • Droppy Screen markise, der går lige ned
 • Droppy Screen markise, der buer ud
 • Dobbelt Droppy Screen markiser

Screen markiserne kan fås med forskellige funktioner alt efter behov og bygning. Dobbelte Screen markiser er ofte ideelle til virksomheder med mange vinduespartier eller til ejendomme med store vinduespartier.
På samme måde er en Droppy Screen markise med tvær spros også ideel til kunder, der vil skygge for solen, men stadig have følelsen af en markise i stedet for et rullegardin.

Vi udfører arbejde for erhverv og privat

Eksempler på terrassemarkiser

Få et uforpligtende tilbud

Modstandsdygtige Screen markiser

Dugen på en Screen markise er en glasfiberdug, som kan reflektere lysindfaldet med op til 85 procent. Derved giver markisen et blændfrit lys i lokalet samtidig med, at det sikrer en god luftcirkulation og beskytter mod indblik fra uvedkommende.

Screen markiser er modstandsdygtige over for alt slags vind og vejr og kan derfor holde i mange år frem.

Vi har stor ekspertise i Screen markiser og kan give gode råd og vejledning til, hvilken markise, der egner sig bedst til din ejendom eller virksomhed. Du kan ringe og høre nærmere om de forskellige muligheder for solafskærmning med Screenmarkiser på telefon 32 95 15 20.

Vores anmeldelser

Top produkt og top betjening.

Top produkt og top betjening og rådgivning.
De ved hvad de taler om og sørger for at man får et produkt der passer til ens behov.
Det er tydeligt at deres medarbejdere har været i gamet i mange år. Opsætningen kørte på skinner og alle aftaler blev overholdt.

– Niki

Har i dag fået lavet min markise og…

Har i dag fået lavet min markise og sikket et arbejde søde og venlige medarbejder som ved hvad de har med at gøre.
Simpelthen 1000% profesionelle
Tak for god service og vil vil varmt anbefale jer
Hilsen en kunde i Schoutgården

– Peter

Super firma

Har fået lavet en lodret afdækning med motor. Har haft en i 22 år, med den kunne ikke mere.
Bestilte den ved Thomas som gav en meget fin vejledning. Det eneste problem var fjernbetjeningen til elmotoren var af en ny type som de ikke kendte.
Så. Fik jeg et nummer på Elero hvor der var en meget flink/kompetent mand (Per) som hjalp.
Det har været en fornøjelse at handle igen ved dette firma der har nogle meget fine produkter.

– Poul

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

 • Stor erfaring

  Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på at få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

 • Officiel BAT-group partner

  Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

 • Skræddersyet løsning

  Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler vores markiser på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarne montører til montage i hele Danmark.

Kontakt os

Eller få et uforpligtende tilbud

Skal du bruge et tilbud, høre mere om priser og muligheder eller har du nogle spørgsmål – tøv ikke med at kontakte os her og vi vil sørge for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.