Terrassemarkiser

Kontakt Udeliv Markiser

Terrassemarkiser

Terrassemarkiser til afskærmning og ly

Drømmer du om en markise til terrassen, er du kommet det rette sted. Vi, hos Udeliv-Markiser, har et bredt udvalg af knækarms markiser, som alle er velegnet til overdækning af terrasser o.lign. Disse typer er specialt velegnet til, at sidde under tagudhæng med videre, men kan også monteres frit på eksempelvis gavl mur. Er dette tilfældet, skal terrassemarkisen overdækkes med et alu-tag, for at beskytte markisedugen.

Terrassemarkiser findes i forskellige former, farver og udtryk. Alle produceres til uderum. Her på siden finder du et bredt udvalg af lækre terrassemarkiser fra blandt andet Palladio og Giant. Begge tilbyder markiser til terrassen af høj kvalitet og funktionalitet.

Markiser til terrassen

Når solen bliver for stærk eller du blot mangler lidt skygge og et køligt hjørne på terrassen, er en markise din redning. Vi har markiser til enhver terrasse og altan. Skal du derimod bruge en markise til lodret montering på eksempelvis en balkon, kan vi også hjælpe med det.

Kontakt os på telefon 32 95 15 20 og få en pris på netop din terrassemarkise.

Palladio 2020

BATGROUP: Palladio 2020 Terrassemarkise , en trationel solid knækarms markise til alle former for overdækning og beskyttelse mod sollys. kan leveres med manuel betjening (håndsving) eller motor med vippekontakt eller fjernbetjening. Kan hvis det ønskes monteres med et Alu. tag så dugrullen er beskyttet mod vind og vejr. Kan sammenbygges til alle større terrasser.

Palladio 2040

BATGROUP: Palladio 2030 Terrassemarkise, solid markise model med en modernet design med alu.cylinder omkring markisedug. Op bygget med 40x40mm bærerør så der god mulighed for ekstra montage beslag, om nødvendigt. Semi kassette markise leveres med håndsving (manuelt betjent) eller med motor med vippekontakt eller fjernbetjening.

Giant

BATGROUP: Giant Terrassemarkise ,en moderne knækarms markise til alle former for overdækning af store terrasser. Er ekstra forstærket i bærerør,samt knækarmene og kan monteres med alu-tag. Denne markise kan leveres med manuel betjening (håndsving) eller motor med vippekontakt eller fjernbetjening samt sol, vind og regn styring , en så kaldt Vejr – station. Kan sammenbygges til alle større terrasser.

Få et uforpligtende tilbud

Vi udfører arbejde for erhverv og privat

Eksempler på terrassemarkiser

Vores anmeldelser

Top produkt og top betjening.

Top produkt og top betjening og rådgivning.
De ved hvad de taler om og sørger for at man får et produkt der passer til ens behov.
Det er tydeligt at deres medarbejdere har været i gamet i mange år. Opsætningen kørte på skinner og alle aftaler blev overholdt.

– Niki

Har i dag fået lavet min markise og…

Har i dag fået lavet min markise og sikket et arbejde søde og venlige medarbejder som ved hvad de har med at gøre.
Simpelthen 1000% profesionelle
Tak for god service og vil vil varmt anbefale jer
Hilsen en kunde i Schoutgården

– Peter

Super firma

Har fået lavet en lodret afdækning med motor. Har haft en i 22 år, med den kunne ikke mere.
Bestilte den ved Thomas som gav en meget fin vejledning. Det eneste problem var fjernbetjeningen til elmotoren var af en ny type som de ikke kendte.
Så. Fik jeg et nummer på Elero hvor der var en meget flink/kompetent mand (Per) som hjalp.
Det har været en fornøjelse at handle igen ved dette firma der har nogle meget fine produkter.

– Poul

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

  • Stor erfaring

    Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på at få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

  • Officiel BAT-group partner

    Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

  • Skræddersyet løsning

    Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler vores markiser på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarne montører til montage i hele Danmark.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud du ikke kan modstå

Skal du bruge et tilbud, høre mere om priser og muligheder eller har du nogle spørgsmål – tøv ikke med at kontakte os her og vi vil sørge for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.