Vinduesmarkiser til faldarms og knækarms vinduespartier

På denne side kan du se hvilke vinduesmarkiser vi forhandler . Vi importere alle profiler selv og samler markiserne på ejen fabrik. Vi har også egen systue , det betyde at vi altid hurtigt kan lever markiser, uafhænig af mellem led.

BAT-Group: Verso

Verso, en klassisk vindues kassette i tidsløst design. Velegnet til alle typer af vindues afskærmning.kan monteres med håndsving eller motor og vippekontakt eller fjernbetjening. Faldarms markise.

BAT-Group: Droppy / GB

BATGROUP: Droppy / GB, en klassisk drop markise med styrre skinner i sidderne. Velegnet til screen markise (lodret) eller som vinduesmarkise med faldarme.(GB)

BAT-Group: Italia

Italia en klassisk vindues kassette i tidsløst design. Velegnet til små og mellem store vindues partier. Faldarms markise.

BAT-Group: Steelox

Italia en klassisk vindues kassette i tidsløst design. Velegnet til små og mellem store vindues partier. Faldarms markise.

Vi udføre arbejder for erhverv og privat

Se eksempler på vinduesmarkiser

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

Stor erfaring

Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på et få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

Officel BAT-group partner

Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

Skræddersyet løsning

Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler markiserne på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarende montører til montage i hele Danmark

Åbningstider

 • Mandag
  07:00 - 15:30
 • Tirsdag
  07:00 - 15:30
 • Onsdag
  07:00 - 15:30
 • Torsdag
  07:00 - 15:30
 • Fredag
  07:00 - 15:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket