Vinduesmarkiser til faldarms og knækarms vinduespartier

På denne side kan du se hvilke vinduesmarkiser vi forhandler . Vi importere alle profiler selv og samler markiserne på ejen fabrik. Vi har også egen systue , hvilket betyder, at vi altid hurtigt kan lever markiser, uafhængig af mellem led.

Markiser til vinduer

En vinduesmarkise af god kvalitet skærmer ikke bare for solen, den beskytter dine møbler mod solens blegende stråler samt holder varmen ude. Med markiser på vinduerne kan du derfor undgå et for varmt hus og spare på elektrisk nedkøling.

Skal du bruge en slidestærk og flot vinduesmarkise, får du hos Udeliv-Markiser meget for pengene. Vi kan tilbyde alt fra BAT-design markiser til vinduer. Har du derfor et hjem med store vinduer, kan du udnytte pladsen til en smart vinduesmarkise.

For mere om vinduesmarkiser kan du kontakte os på telefon 32 95 15 20.

BAT-Group: Verso

Verso, en klassisk vindues kassette i tidsløst design. Velegnet til alle typer af vindues afskærmning.kan monteres med håndsving eller motor og vippekontakt eller fjernbetjening. Faldarms markise.

BAT-Group: Retro

Retro markiser i retro design.

BAT-Group: Droppy / GB

BATGROUP: Droppy / GB, en klassisk drop markise med styrre skinner i sidderne. Velegnet til screen markise (lodret) eller som vinduesmarkise med faldarme.(GB)

BAT-Group: Italia

Italia en klassisk vindues kassette i tidsløst design. Velegnet til små og mellem store vindues partier. Faldarms markise.

BAT-Group: Steelox

Italia en klassisk vindues kassette i tidsløst design. Velegnet til små og mellem store vindues partier. Faldarms markise.

Vi udføre arbejder for erhverv og privat

Se eksempler på vinduesmarkiser

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

Stor erfaring

Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på et få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

Officel BAT-group partner

Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

Skræddersyet løsning

Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler markiserne på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarende montører til montage i hele Danmark

© Copyright - Udeliv-markiser.dk