Vinduesmarkiser

Kontakt Udeliv Markiser

Vinduesmarkiser

Vinduesmarkiser til faldarms og knækarms vinduespartier

På denne side kan du se hvilke vinduesmarkiser vi forhandler . Vi importere alle profiler selv og samler markiserne på ejen fabrik. Vi har også egen systue , hvilket betyder, at vi altid hurtigt kan lever markiser, uafhængig af mellem led.

Markiser til vinduer

En vinduesmarkise af god kvalitet skærmer ikke bare for solen, den beskytter dine møbler mod solens blegende stråler samt holder varmen ude. Med markiser på vinduerne kan du derfor undgå et for varmt hus og spare på elektrisk nedkøling.

Skal du bruge en slidestærk og flot vinduesmarkise, får du hos Udeliv-Markiser meget for pengene. Vi kan tilbyde alt fra BAT-design markiser til vinduer. Har du derfor et hjem med store vinduer, kan du udnytte pladsen til en smart vinduesmarkise.

For mere om vinduesmarkiser kan du kontakte os på telefon 32 95 15 20.

Verso, en klassisk vindues kassette i tidsløst design. Velegnet til alle typer af vindues afskærmning.kan monteres med håndsving eller motor og vippekontakt eller fjernbetjening. Faldarms markise.

Retro markiser i retro design.

BAT-Group: Droppy / GB

BATGROUP: Droppy / GB, en klassisk drop markise med styrre skinner i sidderne. Velegnet til screen markise (lodret) eller som vinduesmarkise med faldarme.(GB)

BAT-Group: Italia

Italia en klassisk vindues kassette i tidsløst design. Velegnet til små og mellem store vindues partier. Faldarms markise.

BAT-Group: Steelox

Italia en klassisk vindues kassette i tidsløst design. Velegnet til små og mellem store vindues partier. Faldarms markise.

Få et uforpligtende tilbud

Vi udfører arbejde for erhverv og privat

Eksempler på vinduesmarkiser

Vores anmeldelser

Top produkt og top betjening.

Top produkt og top betjening og rådgivning.
De ved hvad de taler om og sørger for at man får et produkt der passer til ens behov.
Det er tydeligt at deres medarbejdere har været i gamet i mange år. Opsætningen kørte på skinner og alle aftaler blev overholdt.

– Niki

Har i dag fået lavet min markise og…

Har i dag fået lavet min markise og sikket et arbejde søde og venlige medarbejder som ved hvad de har med at gøre.
Simpelthen 1000% profesionelle
Tak for god service og vil vil varmt anbefale jer
Hilsen en kunde i Schoutgården

– Peter

Super firma

Har fået lavet en lodret afdækning med motor. Har haft en i 22 år, med den kunne ikke mere.
Bestilte den ved Thomas som gav en meget fin vejledning. Det eneste problem var fjernbetjeningen til elmotoren var af en ny type som de ikke kendte.
Så. Fik jeg et nummer på Elero hvor der var en meget flink/kompetent mand (Per) som hjalp.
Det har været en fornøjelse at handle igen ved dette firma der har nogle meget fine produkter.

– Poul

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

  • Stor erfaring

    Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på at få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

  • Officiel BAT-group partner

    Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

  • Skræddersyet løsning

    Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler vores markiser på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarne montører til montage i hele Danmark.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud du ikke kan modstå

Skal du bruge et tilbud, høre mere om priser og muligheder eller har du nogle spørgsmål – tøv ikke med at kontakte os her og vi vil sørge for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.