Café og restaurant parasoller

-Flytbar solafskærmning

På denne side kan du se nogle af de parasoller vi har leveret og opsat. Vil du have mere info omkring parasoller til din café eller restaurant, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 32 95 15 20.  Vi leverer enkle og flytbare parasoller til både private og erhverv. Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

NYHED 2018 – Parasol Exclusive

Vi udføre arbejder for erhverv og privat

Se eksempler på parasoller

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

Stor erfaring

Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på et få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

Officel BAT-group partner

Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

Skræddersyet løsning

Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler markiserne på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarende montører til montage i hele Danmark

© Copyright - Udeliv-markiser.dk