Parasoller

Flytbare og enkle parasoller til private og erhverv

Parasoller

Parasoller til café og restaurant

– Flytbar solafskærmning

På denne side kan du se nogle af de parasoller, vi har leveret og opsat. En parasol er et prisvenligt og praktisk valg, der kan benyttes som afskærmning ved dit udendørs område. Og det smarte ved en parasol er, at den er mobil og kan flyttes, hvis behovet ændrer sig – eksempelvis når solen flytter sig i løbet af dagen. Vi har parasoller i forskellige størrelser, design og farver. Så kan du være helt sikker på, at du kan finde en parasol, der passer til din stil.

Vil du have mere info omkring parasoller til din café eller restaurant, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 32 95 15 20. Vi leverer enkle og flytbare parasoller til både private og erhverv. Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Parasoller til restauranter, caféer eller private

NYHED 2018 – Parasol Exclusive

Vi udfører arbejde for erhverv og privat

Se eksempler på parasoller

Kontakt os

Eller få et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at høre mere om vores parasoller til din café, restaurant eller have, så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og et gratis tilbud. Vi kan også hjælpe dig, hvis du er på udkig efter en terrassemarkise, en markise med motor, markise uden motor eller eksempelvis en markise til altanen.