Se vores udvalgte

Erhvervs produkter

Facade og cafémarkiser

Skal du have markise til din foretning? Vi har mange års erfaring med overdækning af udeservering, hos Caféer, Restauranter, Hoteler, Kroer mm. Til alle markise typer kan man frit vælge mellem hurdredevis af farver og mønstre på markisedug.

La-Rocca Dobbelt markiser

Gårdhavemarkiser

Med en gårdhavemarksier er der både mulighed for en frit stående (flyt-bar) markise til mange formål eller et fast støbt stativ hvor montering på mur/væg ikke er muligt. Perfekt til gårdhaver eller andre udendørs arealer hvor der ikke er en mur.

Parasoller

Vi forhandler parasoller til alle formål og importere selv direkte fra producenten. Vi leverer og monterer parasoller – både fritstående og faststøbte. Med vores systue tilbyder vi 100% special syede parasolduge med logotryk eller lign. på.

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

Stor erfaring

Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på et få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

Officel BAT-group partner

Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

Skræddersyet løsning

Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler markiserne på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarende montører til montage i hele Danmark

Åbningstider

 • Mandag
  07:00 - 15:30
 • Tirsdag
  07:00 - 15:30
 • Onsdag
  07:00 - 15:30
 • Torsdag
  07:00 - 15:30
 • Fredag
  07:00 - 15:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket
© Copyright - Udeliv-markiser.dk