Udestuemarkiser

Kontakt Udeliv Markiser

Udestuemarkiser

Udestuemarkise system Gennius

På denne side kan du se hvilke muligheder der findes for at overdække din terrasse med udestue markise system Gennius. Denne form for markise er meget anvendt i Sydeuropa. Da den henvender sig specialt til personer der nyder at opholde sig ude, så mange uger om året som muligt.

Den udskiller sig ved sin specielle udformning, hvor markise dugen er i meget kraftig pvc dug monteret på tværgående lamel profiler. Dette gør at markisen er meget vind stabil så man kan sidde ude godt beskytte i læ mod vind og vejr det meste af året. Der er også mulighed for at lukke alle sider af omkring markisen med dropmarkiser og gavlduge, så markisen er helt lukket som en udestue.

Gennius A1

Gennius A1 er det mest anvendte system af de 5 varianter i porteføljen. Dette system er velegnet til de fleste overdækninger: Terrasser, gårdhaver , udeserverings områder mm. Systemet er til overdækning med tag og front system. Gennius A1 er motor drevet. front markise er med håndsving, med kan også monteres med motor og fjrenbetjening.

Gennius A2C

Gennius A2C er også et aluminiums system i et mere elegant og solidt design. Gennius A2Compact. Sort lakeret, opdelt i 3 tag sektioner, der kan køre hver for sig.

Gennius L1

Gennius system L1 er et mindre system til de fleste overdækninger. Systemet er i lim træ med en flot finish, der passer godt til det rustikke look.

Gennius L2

Gennius L2 er er som L1 system i Lim træ samme system i en kraftigere konstruktion 12 x 12 cm. stolper i en elegant forarbejdning med mulig her for overdækning når systemet er kørt ind.

Gennius L3

Gennius L3 er det største system i serien af træ systemer. L3 Systemet er i kraftig 14 x 14 cm. stolper med solide lim træs spær.

Få et uforpligtende tilbud

Vores anmeldelser

Top produkt og top betjening.

Top produkt og top betjening og rådgivning.
De ved hvad de taler om og sørger for at man får et produkt der passer til ens behov.
Det er tydeligt at deres medarbejdere har været i gamet i mange år. Opsætningen kørte på skinner og alle aftaler blev overholdt.

– Niki

Har i dag fået lavet min markise og…

Har i dag fået lavet min markise og sikket et arbejde søde og venlige medarbejder som ved hvad de har med at gøre.
Simpelthen 1000% profesionelle
Tak for god service og vil vil varmt anbefale jer
Hilsen en kunde i Schoutgården

– Peter

Super firma

Har fået lavet en lodret afdækning med motor. Har haft en i 22 år, med den kunne ikke mere.
Bestilte den ved Thomas som gav en meget fin vejledning. Det eneste problem var fjernbetjeningen til elmotoren var af en ny type som de ikke kendte.
Så. Fik jeg et nummer på Elero hvor der var en meget flink/kompetent mand (Per) som hjalp.
Det har været en fornøjelse at handle igen ved dette firma der har nogle meget fine produkter.

– Poul

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

  • Stor erfaring

    Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på at få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

  • Officiel BAT-group partner

    Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

  • Skræddersyet løsning

    Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler vores markiser på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarne montører til montage i hele Danmark.

Kontakt os

Eller få et uforpligtende tilbud

Skal du bruge et tilbud, høre mere om priser og muligheder eller har du nogle spørgsmål – tøv ikke med at kontakte os her og vi vil sørge for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.