Udestuemarkise system Gennius

På denne side kan du se hvilke muligheder der findes for at overdække din terrasse med udestue markise system Gennius. Denne form for markise er meget anvendt i Sydeuropa. Da den henvender sig specialt til personer der nyder at opholde sig ude, så mange uger om året som muligt. Den udskiller sig ved sin specielle udformning, hvor markise dugen er i meget kraftig pvc dug monteret på tværgående lamel profiler. Dette gør at markisen er meget vind stabil så man kan sidde ude godt beskytte i læ mod vind og vejr det meste af året. Der er også mulighed for at lukke alle sider af omkring markisen med dropmarkiser og gavlduge, så markisen er helt lukket som en udestue.

Vega

Gennius A1

Gennius A1 er det mest anvendte system af de 5 varianter i porteføljen. Dette system er velegnet til de fleste overdækninger: Terrasser, gårdhaver , udeserverings områder mm. Systemet er til overdækning med tag og front system. Gennius A1 er motor drevet. front markise er med håndsving, med kan også monteres med motor og fjrenbetjening.

Gennius A2C

Gennius A2C er også et aluminiums system i et mere elegant og solidt design. Gennius A2Compact. Sort lakeret, opdelt i 3 tag sektioner, der kan køre hver for sig.

Gennius L1

Gennius system L1 er et mindre system til de fleste overdækninger. Systemet er i lim træ med en flot finish, der passer godt til det rustikke look.

Gennius L2

Gennius L2 er er som L1 system i Lim træ samme system i en kraftigere konstruktion 12 x 12 cm. stolper i en elegant forarbejdning med mulig her for overdækning når systemet er kørt ind.

Gennius L3

Gennius L3 er det største system i serien af træ systemer. L3 Systemet er i kraftig 14 x 14 cm. stolper med solide lim træs spær.

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

Stor erfaring

Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på et få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

Officel BAT-group partner

Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

Skræddersyet løsning

Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler markiserne på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarende montører til montage i hele Danmark

© Copyright - Udeliv-markiser.dk