Pergolamarkise systemer

Vil du tilbyde dine udendørs cafegæster tørvejr for regnen eller skygge for solen og forlænge sæsonen for udeservering, så er en Pergola markise den rette markise til dig. En Pergola markise er velegnet til mange formål og gør sig specielt godt til store områder, som eksempelvis udendørsservering eller til store udestuer og andre større glaspartier. Pergola markisen yder en elegant, diskret og effektiv beskyttelse mod sol, vind og regn.

Pergolamarkise med automatisk styring

Vores pergolamarkiser er udelukkende lavet af kvalitetsmaterialer og bliver altid leveret med en motorstyring som standard, så du ikke selv skal bruge kræfter på at rulle dugen ind og ud, hver gang. Flere af Pergola markiserne kan også fås med en sol-, regn- og vindautomatik, så markisen selv står for styringen. Med systemet Tendal One Pro fra Pergola markiser kan du også få en markise, der kører markisedugen helt ned til terræn.

Tendal One Pro

Tendal Horizont

Vi udføre arbejder for erhverv og privat

Se eksempler på pergolamarkiser

Vi er eksperter i markiser

Derfor skal du vælge os

Stor erfaring

Hos Udeliv Markiser kan du være sikke på et få et produkt af højeste kvalitet. Vi er en del af AUG. OLSENS EFTF. A/S som blev grundlagt i 1698 og har derfor en lang historie og stolthed i vores arbejde der gør du kan slappe af.

Officel BAT-group partner

Italienerne har lang tradition for udvikling af produkter til beskyttelse mod sol, og nyde udelivet. Med BATGroup som er en af de førende markise producenter i Italien er vi stolte af at vi er blevet udvalgt til at være samarbejdspartner i Danmark.

Skræddersyet løsning

Vi importerer selv alle materialer/profiler – løsdele og samler markiserne på egen fabrik. Vi har også egne systuer til syning af markisedugene, samt et professionelt team med erfarende montører til montage i hele Danmark

Åbningstider

 • Mandag
  07:00 - 15:30
 • Tirsdag
  07:00 - 15:30
 • Onsdag
  07:00 - 15:30
 • Torsdag
  07:00 - 15:30
 • Fredag
  07:00 - 15:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket
© Copyright - Udeliv-markiser.dk